8.05.2009 г., 8:45 ч.

Вдишване 

  Поезия » Любовна
508 0 6

Докъдето погледът ти стига...

 

Там небето е до черно синьо...

 

Там морето впримчва се в краката ти...

 

Там е хубаво и ласкаво...

 

Там и дъх едва, едва поемаш...

 

Там неистово редиш поеми...

 

Там се рее вятър във косите ти...

 

Там сърцето не застива...

 

Там откриваш цветя  пясъчни...

 

Там за гушата си хванат...

 

И дишай, дишай, дишай...

 

 

 

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??