16.03.2017 г., 22:58 ч.

Вдъхновение 

  Поезия » Свободен стих
496 1 0

Отпиваш поредна глътка,

давиш се в собствената си мъка.

Празно и фалшиво утешение.

Сам знаеш, това не е решение.

 

Ключът към истината се крие в теб.

Когато болката изгаря те като лед...

Просото затвори очи, отвори сърце

и смело всичко излей, посредством перце.

© Гущер Царев Всички права запазени

12.03.17г.

София

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??