Отпиваш поредна глътка,
давиш се в собствената си мъка.
Празно и фалшиво утешение.
Сам знаеш, това не е решение.
Ключът към истината се крие в теб.
Когато болката изгаря те като лед...
Просото затвори очи, отвори сърце
и смело всичко излей, посредством перце.
© Гущер Царев All rights reserved.