Вдъхновението е в теб самия...
не го търси навън...ето мисълта
полита и трепти белият лист
и попива мастилото...!
Мисълта полита и достига
звездни галактики...
отронвам си звезди
и ги вплитам в косата си...
Ефирна синя звездна материя
обвива сетивата и рисувам
с пръсти нов вълшебен свят!
Вдъхновението е сила
и напред все ме води!
С вълшебна гумичка
ще изтрия страхът
и всичко онова което
ме дърпа назад...
Ето, вижте!
Светът как заблестя...
съвършен, обичан и бял!
Как кристално блести
в утрото на новия ден!
Няма страх, отчаяние,
болести, глад и войни!
Защото всеки от нас -
сътворява нов вълшебен свят!
И розови листенца вълшебен
цвят разтварят и носи се
във въздуха омаен аромат!
И толкова е хубаво светът
да бъде мирен и добър
към всички хора...
Толкова е хубаво -
вдъхновението да достига
нови измерения...
02.02.2021г
Катя Джамова
© Катя Всички права запазени