3.08.2012 г., 11:44 ч.

Вече 

  Поезия » Любовна
496 0 3

 

 

 

    В  Е  Ч  Е

 

 

Вече е трудно

аз примирена

пак да навеждам глава.

Той ме събуди

и окосената

плахост и мъртва трева.

 

Слънчевоискрен,

блика щастливо

изгревът в юлския ден.

Нова, пречистена,

пърхаща, жива

радост вибрира във мен.

 

Вече е ясно:

път - без принуда!

Слагаме точка! До тук!

Стана ù тясно

на пеперудата

в твоя притискащ юмрук.

 

 

 

 

 

© Мария Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??