13.05.2015 г., 22:26 ч.  

Вече е късно 

  Поезия » Любовна
486 0 1

Макар и страшно да тежи,
в сърцето си те нося още
и на съвестта ми винаги лежиш,
особено през пълнолунните ми нощи.

 

Да те търся? Нямам право.
И на двама ни съдбата реших.
Сърцето ти направих кораво.
Сега съжалявам, знам, че сгреших.

 

Но какво от това? Вече сме други.
И живеем по-различен живот.
Остана ни само все да се чудим,
какво би било, какво би било?

 

Да се извинявам – няма смисъл.
Да те обвинявам е мръсно.
Да се върна е само мисъл.
Да съжалявам? Вече е късно.


 Р. Братанова

© Рали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Никога не е късно да се борим за любовта си!
    Поздрав и хубава вечер!
Предложения
: ??:??