6.01.2010 г., 10:15 ч.

Вече не мога да (д)пиша(м) или последно писмо до умрелия 

  Поезия » Друга
789 0 2

счупено счупено счупено
майка ми
водка
последно писмо до умрелия
чакам да п(д)ише(а) Оттам
междуверменно
счупено счупено счупено
преждевременно
родено бебе
преждевременно
родено бебе
задушено във пъпната връв
до лилаво
и
майка ми
заекът
котката
никога нямал съм
счупено счупено счупено
майка ми
водка
не мога да п(д)иша(м)
а можех преди
сега ми е
счупено счупено счупено
майка ми заекът
котката
майка ми заекът
котката
майка ми има алергия
а междувременно
а преждевременно
чакам да п(д)ише(а)
чакам писмо от умрелия
чакам да смачка страха си на топка
но вече не мога да п(д)иша(м)
(отвътре)
кърви ме
боли ме
холера
проказа
и
тиф
а счупено счупено счупено
сплетен заплетен
оплетен на панделка
сплит
не мога
не искам
опитвам
не става
дера се
разкъсвам
извивам
убивам
нагарча
в устата
да (д)пиша(м)
да викам
да (д)пиша(м)
да тъпча
да (д)пиша(м)
да плача
да (д)пиша(м)
да искам
да (д)пиша(м)
не мога
и тъпча
и тъпча
и тъпча
и тъпча
и тъпча
и тъпча
и тъпча

а
вече не мога да (д)пиша(м)
(отвътре)

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??