27.12.2007 г., 15:24 ч.

Вече няма да боли 

  Поезия
525 0 6

Пристъпвам тихо към вълните,

оставям пясъка зад мен.

Нежно морето ми говори:

"Ела, ела при мен..."

Неусетно скачам във водата

и забравям всичко - болката, тъгата...

Дали ще дойде края? Не знам!

Но вече няма да боли...

Леко се усмихвам,

водата ме обгръща навред

и започвам да потъвам бавно.

Студена като лед.

Вече не мога да мисля

и усмивка не личи,

болка не изпитвам,

смъртта ме покори!!!

© Цвети Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??