Аз зная.
Вече се е случило.
По звездите снощи го разбрах
Как изпуснах всички влакове
Как ужасно много закъснях…
Като вода Ти изтече през ръцете ми.
Сякаш стисках шепа сняг
Като бяла лястовица
Отлетя - Ти
Не остави никаква следа.
Аз зная.
Вече се е случило.
И сякаш падащи листа от скреж
Гравирани върху стъклата ми
Една вина,
И едно мълчание
Остават.
© Maria Radeva Всички права запазени