Jan 28, 2020, 11:27 PM

Вече се е случило 

  Poetry » Love
376 0 0

Аз зная. 

Вече се е случило. 

По звездите снощи го разбрах

Как изпуснах всички влакове

Как ужасно много закъснях… 

Като вода Ти  изтече през ръцете ми. 

Сякаш стисках шепа сняг

Като  бяла лястовица

Отлетя - Ти

Не остави никаква следа. 

 

Аз зная. 

Вече се е случило. 

И сякаш падащи листа от скреж

Гравирани върху стъклата ми

Една вина, 

И  едно мълчание

Остават.

© Maria Radeva All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??