30.10.2013 г., 20:20 ч.

Вечен сън 

  Поезия » Любовна
481 0 0

Вече сто години
една принцеса търпеливо чака,
с топъл дъх любимия
да я събуди.
Принцът изгубен,
а конят ранен...
И сякаш, че край тази приказка няма.

© Снежа Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??