Oct 30, 2013, 8:20 PM

Вечен сън 

  Poetry » Love
480 0 0

Вече сто години
една принцеса търпеливо чака,
с топъл дъх любимия
да я събуди.
Принцът изгубен,
а конят ранен...
И сякаш, че край тази приказка няма.

© Снежа All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??