31.12.2010 г., 15:23 ч.

Вечер 

  Поезия » Философска
557 0 1

Вечерта дойде неусетно

и довя нещо забравено:

дали аз остарявам, или ти?

Нещо внезапно се промени!

Нощта не чака да се прибереш

и топлата си нощница да облечеш,

тя бърза да премине, като ураганен дъжд,

за да остави мирис на удавени цветя.

Вечер - тъй спокойна... тиха,

вечер - една целувка поредна,

вечна любов забранена...

-------------------------

Бавно спуска черния воал,

с който да покрие клона натежал!

© Светлана Талева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??