"... Когото чаках, не пристигна,
когото трябваше - не чух. "
Андрей Андреев
Вечер
Тази вечер е като другите.
Небето в мен притъмня.
Неказани си замръкнаха думите,
във нечутата тишина.
Въпросите в мене са минимум
и времето бързо расте.
Загърбило всичкото минало,
скрито във мойто сърце.
А как са ми нужни ръцете ти!
И синьото в твойте очи.
И онзи, прекрасният шепот,
от който душата боли.
И тази вечер е като другите.
Чакам те в тишина.
И тази вечер си другаде...
Не дойде. Не прости любовта.
03.12.09
Венцислав Янакиев
© Венцислав Янакиев Всички права запазени
Време е за ,,Тази вечер не като другите''