16.12.2005 г., 15:15 ч.

Вечерна любов 

  Поезия
830 0 1

           

 Само вечер си със мене,

свикнах трудно, но успях,

идваш късно да ме вземеш,

и споделяме любовен грях.

           

Вечерната любов е сладка,

            наградата за чакания зов,

            мъчно ми е, че е толкоз кратка,

            но така е със вечерната любов.

          

 Чакам, чакам вечерта,

чакам я изпълнена с мечти,

идваш мили на мига,

щом навънка се стъмни.

           

 Вечерно щастие си ти за мене,

истинско във този мой живот,

сбъдната мечта съм аз за тебе,

и за тебе съм вечерната любов.

 

© Сиска Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??