7.12.2019 г., 23:45 ч.  

Вечерница 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
779 0 0

Две слънца,

сутрин едното

пее за деня,

за новото начало

Свети и огрява,

гали кожата.

Привечер то

бавно вехне,

залезът пъстроцветно

затъмнява като дъга.

А вечер на негово

място идва месечина,

която ни обещава

спокойствие и

забавен ритъм,

романтична тъга

по динамичното

ежедневие.

 

7 декември 2019 г.

 

© Владимира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??