Две слънца,
сутрин едното
пее за деня,
за новото начало
Свети и огрява,
гали кожата.
Привечер то
бавно вехне,
залезът пъстроцветно
затъмнява като дъга.
А вечер на негово
място идва месечина,
която ни обещава
спокойствие и
забавен ритъм,
романтична тъга
по динамичното
ежедневие.
7 декември 2019 г.
© Владимира All rights reserved.