10.12.2007 г., 15:11 ч.

Вечерно изгрява самотата 

  Поезия » Любовна
645 0 21

Вечерно изгрява самотата,

обичана от нежната зора.

Забравила какво е красотата

на своя изгрев oт цветя.

 

Стаена вътре в мрака,

обичаща, красива и сама,

плачеща пред свойта стара стряха,

копнееща за малко светлина.

 

Пееща екстровертно със звездите,

изплаква си тъгата в сълзи.

Влюбено, копнежно го сънува

и да е до щастието тя бленува.

.

© Пламена Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??