Имаш лице със светлина озарено,
очи малки, сладка и дълбока тайна,
устните ти крехки впиват се в мойте устни,
като пчела в цвета си,
пиеш нежно свежия бриз в косата
сред дъгата, росата и красивите милувки,
преливащи във водопад от страстни
прегръдки, упоени от уханието дъхаво,
любовта заклева се в пръстена
на вечната магия.
© ДИМА Всички права запазени