26.07.2008 г., 12:11 ч.

Вечно другата 

  Поезия » Друга
656 1 2
Другата ще бъда, знам,
винаги със нея ти ще бъдеш...
Второстепенната ще бъда аз
и не ще ме ти погледнеш...

Не ще ме ти обичаш, както нея!
Зная аз това!
Но сърцето ми те иска
и искрено е то сега!

Вярвам, че със мен ти е добре.
В очите ти личи си, как ме гледат те...
И надявам се, любими...
"Другата" да не е вече мойто име...

И макар вечно другата да бъда,
обичам те, дори и да съм луда!
Макар на нея да се вричаш,
вярвам, че и мене мъничко обичаш!

© Светослава Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре е да се радваш на малките неща в живота, но не и в този случай.
    Всичко или нищо... Красив стих!
  • Бъди единствената, но в никакъв случай другата!Поздрав!
Предложения
: ??:??