2.11.2007 г., 13:58 ч.

Вечно лято 

  Поезия » Друга
589 0 4

   Мирис на лято,

 а вънка е есен -

      тихо излято

в ухото, като нежна песен,

     лирично изпято

в душата на мрачната есен.

     Това е лято - 

 вечно като Пътя тесен... 

© Вечерница или Зорница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??