9.06.2007 г., 20:16 ч.

Вечно твоя 

  Поезия
1129 1 2
Вечно твоя

Дай ми само един последен шанс,
кажи ми, че все още има надежда за нас.
Ти си всичко, за което копнея,
ти си човекът, заради когото живея.
Когато беше близо до мен,
знаех, че ще посрещна утрешния ден.
Без теб животът няма смисъл,
как да продължа напред,
щом виждам, че всичко е минало за теб.
Гледам залеза, пред мен изплуват твоите очи,
още те обичам, въпреки, че ти сърцето ми разби.
Просто искам да съм с теб, тук и сега,
моля се да дойдеш, да прогониш тази самота.
Сега е толкова различно,
моето сърце все още вярва в теб,
но питам се защо твоето е покрито с лед.
Лед, който не ще разчупя никога,
обичам те, не го отричам и винаги ще е така. 
Дори и да не бъдеш мой,
аз вечно ще остана твоя.
Иска ми се да я променя, но знам,
такава е съдбата моя.

© Кики Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • е да така е Нели мерси за коментарчето но просто исках да го напиша дойде ми от вътре ти знаеш как е пък аз и на оценките наблягам много ясно
  • сутрешен поздрав за Сисито!съдбата няма да си промениш.тоя знае ли,че си хлътнала толкова по него? я наблягай на дипломата сега,а когато срещнеш истинският ще отдаваш чувства .
Предложения
: ??:??