17.04.2007 г., 0:00 ч.

вечност 

  Поезия
775 0 1
Една стая - без врати:
тъмна стая - там стои. Сама!
Тъмна стая - без стени,
самотна стая. 0, там стои - сама!

Заключена от любовта,
закотвена във вечността - сама!
Поробена от мисълта,
заключена във вечността - брои!

Минутите на всеки час,
секундите на всеки ден,
годините на цял живот.
Заключена от любовтта,
закотвена във вечността.

25.02.2006

© Екатерина Камбурова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??