20.04.2006 г., 22:45 ч.

ВЕДНАГА НЕ ЗАПИША ЛИ ... 

  Поезия
614 0 2

 

 

Веднага не запиша ли

аз мисълта,

тя изчезва в безкрая.

А кога ще върне при мен –

това никой не знае.

 

Думите истински са като крила –

летят заедно със сърцето.

Но, ако не ги уловиш

или кажеш пред нея навреме,

скриват се те в небето.

 

То и затова е различно.

В него кръжат думи

на щастие,

мъка, надежда.

Но към него

аз не поглеждам.

 

Защото ги търся

само в сърцето.

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??