3.12.2016 г., 21:18 ч.

Вейки и мрак 

  Поезия » Свободен стих
513 2 6

 

Не искаш ли да се свържем,
да сме само чиста любов,
не дойдеш ли бързо,
ще умра от студ.
Не искаш ли да си славей,
ще умра от глад,
но слънцето, гората ще се влюбват.
Не искаш ли да бъдеш
ще се свърши само споменът,
а надеждата ще се изниже по калпаче.
Не дойдеш ли, ще ти избягам
и в ръцете ти, 
а ще целуна в очите ти

сияние.

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??