Dec 3, 2016, 9:18 PM

Вейки и мрак 

  Poetry » Free verse
514 2 6

 

Не искаш ли да се свържем,
да сме само чиста любов,
не дойдеш ли бързо,
ще умра от студ.
Не искаш ли да си славей,
ще умра от глад,
но слънцето, гората ще се влюбват.
Не искаш ли да бъдеш
ще се свърши само споменът,
а надеждата ще се изниже по калпаче.
Не дойдеш ли, ще ти избягам
и в ръцете ти, 
а ще целуна в очите ти

сияние.

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??