19.04.2014 г., 22:50 ч.

Великден 

  Поезия » За деца
1025 1 10


Празничен звън

чува се вън -

песен на чудни камбани!

 

Великден дойде!

Гледай, дете,

всички очи са засмяни!

 

Свещица гори,

бъдните дни

от радост да бъдат огряни!

 

От чисти сърца,

с червени яйца

болка и зло са приспани!


Празничен звън

чува се вън!

Великден отново събра ни!

 

                                                    Светъл празник на всички!

 

 

 

 


© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??