Apr 19, 2014, 10:50 PM

Великден 

  Poetry » For kids
1019 1 10


Празничен звън

чува се вън -

песен на чудни камбани!

 

Великден дойде!

Гледай, дете,

всички очи са засмяни!

 

Свещица гори,

бъдните дни

от радост да бъдат огряни!

 

От чисти сърца,

с червени яйца

болка и зло са приспани!


Празничен звън

чува се вън!

Великден отново събра ни!

 

                                                    Светъл празник на всички!

 

 

 

 


© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??