3.04.2010 г., 16:46 ч.

Великден 

  Поезия » Гражданска
566 1 3

Поздравявам всички автори  на "Откровения" с настъпващия светъл празник ВЪЗКРЕСЕНИЕ  ХРИСТОВО и им пожелавам здраве, творческо вдъхновение и много, много Любов!

 

ВЕЛИКДЕН

 

Звънят камбаните по цялата земя

и цялото човечество ликува!

Христос възкресе днес от гробната тъма

и ангелско хвалебствие се чува!

Възкръсна словото за нови времена,

в което диша жива светлината,

което сее най-добрите семена

да никнат вяра и любов в сърцата!

Велик е Той с победата си над смъртта,

с Божествената си премъдра сила,

с нестихващия зов на Любовта

и бащинската си усмивка мила!

Носете благовестието по света -

до всеки дом и всяка земна твар!

Не сме подвластни вече на смъртта -

това е най-великият Божествен дар!

Христос възкресе днес! Христос възкресе!

Спасение, Любов на всички Той донесе!



© Радко Стоянов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??