3.09.2019 г., 22:41 ч.

Великият воин 

  Поезия » Любовна
447 0 1

Великият воин...! ❤

 

Когато бях докрай сломена, 
дойде при мене войн велик, 
пребродил цялата Вселена –  
направи "моят ден" честит!

 

Сега трепти с любов сърцето,
намерило и пристан, и покой, 
и свое вечно място под небето, 
и рай в житейският застой!

 

Без него аз не мога и да дишам, 
живота ми в копнежи все кипи, 
поглеждам със сърцето, виждам: 
как свел до мен е всичките звезди!

 

ЛЪЧИСТА

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Възвишена ода, която завладява с неподражаемата философия за силата на любовта!
Предложения
: ??:??