15.09.2022 г., 17:56 ч.  

Великолепен 

  Поезия
338 8 19

Сега набирам смелост за отскок,

защото точно ти обичаш мене.

Замахът ми за полет е широк–

от моята... до твоята Вселена.

 

Когато се науча да летя

ще спазаря къщурка на небето.

Сезони ще са четири лета

а хората пък - само силуети.

 

А вместо лампи, няколко слънца

по пода и тавана ще си лепна.

Ще бъде свят за влюбени сърца

и ще го нарека "Великолепен".

 

Навярно ти изглежда лудост... Знам.

Но любовта ни подлудява... всичките.

Замахът ми за полет е голям,

от моето ...до твоето "Обичам те."

© Деница Гарелова Всички права запазени

Понеже си помислих, че летя,
а всъщност май съм падал наобратно,
не ме вини, че идвам без цветя!
(За първи път се влюбвам безвъзвратно...)
Усетих, че ме тегли светъл зов, ...
  417  18 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??