Sep 15, 2022, 5:56 PM  

Великолепен 

  Poetry
331 8 19

Сега набирам смелост за отскок,

защото точно ти обичаш мене.

Замахът ми за полет е широк–

от моята... до твоята Вселена.

 

Когато се науча да летя

ще спазаря къщурка на небето.

Сезони ще са четири лета

а хората пък - само силуети.

 

А вместо лампи, няколко слънца

по пода и тавана ще си лепна.

Ще бъде свят за влюбени сърца

и ще го нарека "Великолепен".

 

Навярно ти изглежда лудост... Знам.

Но любовта ни подлудява... всичките.

Замахът ми за полет е голям,

от моето ...до твоето "Обичам те."

© Деница Гарелова All rights reserved.

Понеже си помислих, че летя,
а всъщност май съм падал наобратно,
не ме вини, че идвам без цветя!
(За първи път се влюбвам безвъзвратно...)
Усетих, че ме тегли светъл зов, ...
  409  18 
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??