25.12.2015 г., 16:49 ч.

Весела Коледа 

  Поезия » Любовна
606 0 1

Дядо Коледа дойде,

дарове да раздаде!

Нека Ви даде сега

най-щастливата съдба!

Весела Коледа!

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??