Dec 25, 2015, 4:49 PM

Весела Коледа 

  Poetry » Love
590 0 1

Дядо Коледа дойде,

дарове да раздаде!

Нека Ви даде сега

най-щастливата съдба!

Весела Коледа!

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??