20.01.2010 г., 0:41 ч.

Веселба в снега 

  Поезия » Хумористична
553 0 0

Веселба в снега

 

Навън щом сняг завали,

 

всички взимат своите метли:

баба - да изчисти двора,

а дядо - от акитата на животните обора.

А момчетата - наш'те козели,

сякаш сняг не са видели,

със сняг в ушите

и снежинки по главите,

както винаги - тъпаци,

те са си нашите глупаци.

Но какво ли да се прави,

преструват се на пичове корави...

Иначе се забавляваме,

падаме и ставаме.

готино е, нали,

весело в снега - както винаги!

 

 

 

 

© Стефания Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??