самотата
прилича на вещица
с разрошени дълги коси
с криви търсещи пръсти
с мътни сиви очи
самотата
е беззъба разкривена усмивка
с леден дъх
обвиващ като мъгла
самотата
е примка
отнемаща ти дъха
© Ласка Александрова Всички права запазени