Sep 30, 2009, 8:40 PM

Вещица 

  Poetry » Other
751 0 9



самотата

прилича на вещица

с разрошени дълги коси

с криви търсещи пръсти

с мътни сиви очи

самотата

е беззъба разкривена усмивка

с леден дъх

обвиващ като мъгла

самотата

е примка

отнемаща ти дъха

 

 

 

 

 


 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??