31.10.2007 г., 11:54 ч.

ВГЛЕЖДАМ СЕ 

  Поезия » Любовна
588 0 7
 

ВГЛЕЖДАМ СЕ

 

В щастливата ми самота 

      на пръсти се прокрадват

               едва напъпили съмнения.

Достатъчно ли съм добра,

       защо пък точно мене

               избра сред толкова вълнения?

Ще бъде ли достатъчно

        така да те обичам,

              та да забравя даже себе си?

И колко дълго, питам се,

        до мен ще ти харесва

                и ще си сляп за чужди прелести?

Неземните ни мигове

        така ме омагьосват,

                 че сякаш нямат край надеждите.

Но все по-ясно вътре в мен

         напират куп въпроси,

                  със страх в очите твои вглеждам се.

 

 

 

 

 

 

© Теменужка Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??