30.11.2019 г., 22:25 ч.

Вие само изберете 

  Поезия » Друга
309 2 4

В разплакани очи, сега сълза съм –

съдбата се изля на малки пръски.

И слънцето дарява ме със блясък –

покривам за секунди нечии пръсти.

 

И ставам част от тялото на всеки,

попил сълза, родена насред страсти.

Но аз ще ви постелям сто пътеки,

а вие само изберете... Щастие!

© Данаил Таков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??