4.08.2005 г., 0:01 ч.

Виждам света...различно 

  Поезия
1068 0 8

Ти си моята мъничка тайна,

дето крия под възглавницата си още.

Ти си моята любов непризнавана,

от която събуждам се нощем.

Ти си моята птица, излитнала

към небесата, без да ми каже.

Ти си моето неизречено питане,

съществуваш ли изобщо наяве.

Ти си моята мъничка тайна,

дето от очите ми скрито наднича.

Ти си  огънят в мен недоказан,

на когото сама се обричам.

 

Ти си всичко това, без което

не умее да диша сърцето!

© Мария Гюзелева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??