Искам да викам,
но НЕ, не просто това!
Искам да ме чуеш,
затова ще крещя!
Обичам те, както в съня не си позволявах дори,
знаейки как силно може да боли!
Всеки твой поглед за мене е жест,
а всяко дихание спомен, одавна отнет!
Обичам те! Но защо да е болка това?!?
Обичам те! Какво повече искаш сега?
Ето, казвам го без грижа за греха
и ето ме, изправена съм пред света
без страх и суета, а само с простичко ЕЛА!
© Лия Василева Всички права запазени