11.11.2006 г., 21:40 ч.

Вина 

  Поезия
607 0 2

Виниш ме, че съм струна,
опъната от утрото до вечерта.
Виниш ме, че съм дъх на отчаяние,
изплъзнал се от нечие предчувствие.
Виниш ме, че съм снежна, ледено видение,
дошло, за да те упои с пелин.
Когато стане време за разплата
дали и грешките ще поделим?

© Поли Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??