14.05.2007 г., 23:03 ч.

ВИНАГИ С ТЕБ, НО САМО В СЪНЯ МИ  

  Поезия
797 0 2

Аз искам да живея,
защото само ти ме караш да се смея.
Аз само теб лаская,
защото в живота си никой друг не желая.

Аз никога няма да бъда сама.
Дори някога някъде там,
винаги с мен ще е споменът за теб.
Ще гледам прекрасните цветя навред,
но най-красивото ще ми липсва.
... и това си ти!

Ще слушам опияняващите песни на птиците,
но ще копнея единствено за твоя глас.
Ще се моля приятелството между нас
да бъде искрено и вечно.
Дори и далеч, аз сърдечно
винаги ще мисля за теб,
ще разчитам на теб.

Когато се стъмни, когато дойде нощта,
когато е толкова романтична пролетта,
ти си до мен, сякаш е ден.
Аз държа ръцете ти,
гледам в очите ти
и те ме карат да забравя,
че някога ще дойде края.
Именно него ти връщаш назад,
но отидеш ли си, всичко се повтаря пак.

Надявам се, че ще бъдем дълго заедно и
ти ме извикваш при себе си...
Аз радостно излизам бързо навън,
но разбирам, че това било е само сън.

© Мария Момчилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??