16.08.2016 г., 0:56 ч.

Вината 

  Поезия
306 0 6

Вината

 

Със себе си нищичко няма да взема.

Дори една гола надежда.

Единствено с мен е вината. Вменена.

Аз тръгвам. Тя ме повежда.

© Мари Елен- Даниела Стамова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??