2.11.2016 г., 18:39 ч.

Вино налей ми! 

  Поезия » Любовна
348 0 4

 

Вино налей, мили мой приятелю,

навън блести най-синята луна

и сякаш цялата обляна от сияние,

притихвам с чаша вино във ръка.

 

В очите твои вглеждам се смутено.

О, тез очи, изпълнени с мечти!

Ще ги докосна с устни алено-червени,

за да усетиш любовта ми как гори.

 

А после... с жар ще те обвия с моите длани, 

ще те отпивам с всяка капчица вино

и нека да прелеят чувствата на двама ни,

в една вълшебна думичка Любов.

 

На сутринта... до теб съм, в твоите обятия,

в копнежен блян от сбъднат сън.

А ти... със затворени очи си тъй прекрасен!

А аз... щастлива те прегръщам в този миг.

© Дочка Г Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??