8.01.2014 г., 22:24 ч.

Виновна съм, животе... 

  Поезия » Друга
606 0 9

Виновна съм, животе мой единствен,
за слънцето, удавено в очите,
виновна съм, че днес не се усмихвам

и не потърсих сметка на злините!

 

Виновна съм,че в минало остава
копнеж сърдечен, устремите ясни,

на болката си зачислих забрава,
за да даря аз други с дни прекрасни!

 

Виновна съм пред тъжното си утре

за липсата на блясък във мечтите,

за вярата, че няма да пресъхне

невинността горчива на сълзите!

 

Виновна съм единствено пред мене -

вина такава, знам, не се изкупва,

но стига ми, животе, мойто време,
че вечността подписа ми с целувка!

 

 

Антоанета Александрова

© Антоанета Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??