10.11.2011 г., 14:46 ч.

Виртуална любов 

  Поезия » Любовна
598 0 3

 

„Хроника на виртуалното влюбване”      

Калина Вергиева

Защо ли мисля си, че тя е

достъпна като чаша вино?!

Наздраве!

Глътка, може и на екс!

И всичко става непринудено.

 

Един ЕМОТИКОН -

и сякаш Всичкото е казано.

Да! Но "То" -

остава неизказано!

© Константин Корадов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??