24.02.2018 г., 19:29 ч.

Вишнев цвят ще завали 

  Поезия » Любовна
576 2 3

Вишнев цвят ще завали
(Svidna)
Гъста тъмнина –мастило,
коприна вплете в кадифе,
наметна на земята було,
а тя отпусна рамене.

Но, тъмното по тебе лази,
попива в твоето лице,
прииждат мисли на талази,
страхът ми сви си колелце.

Съмнение сърцето къса,
забива нокти в мен, дере,
душата ми препуска боса,
бунтува се в едно море.

Тъма- лъжливо покривало,
ти в две очи се разтопи,
усмихнат ли се в утро бяло
и вишнев цвят ще завали!

 

 

 

© Евгения Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??