31.03.2016 г., 17:41 ч.

Вишнево 

  Поезия
225 0 4

ВИШНЕВО

 

Изреждат се всички сезони.

Вишната сняг я вали.

Цветчетата зими не помнят,

нехаят за бели слани.

Пролет е. Пак се усмихвам.

Помня те - няма как.

Едва съм загърбила зимата.

Вишни последно цъфтят.

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??