Mar 31, 2016, 5:41 PM

Вишнево 

  Poetry
227 0 4

ВИШНЕВО

 

Изреждат се всички сезони.

Вишната сняг я вали.

Цветчетата зими не помнят,

нехаят за бели слани.

Пролет е. Пак се усмихвам.

Помня те - няма как.

Едва съм загърбила зимата.

Вишни последно цъфтят.

 

 

© Радка Миндова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??